0721 749.749

Whiskey Glenfiddich

Glenfiddich

Glenfiddich este o marca de whiskey care impresioneaza de fiecare data cand vine vorba despre ea. Cunoscatorii si colectionarii sunt innebuniti dupa editiile limitate scoase la vanzare de Glenfiddich.
Fanii unui whiskey de inalta calitate au avut ocazia sa se lupte anul trecut pentru o sticla Glenfiddich de 64 de ani, scoasa la licitatie de Bonhams. Whiskey-ul a fost cumparat pentru 38.000 de dolari. Anul acesta Glenfiddich revine in prim-plan cu introducerea unei editii formate din 11 sticle de whiskey care provine din istoria familiei.

Cele 11 sticle sunt scoase la licitatie pentru a celebra 110 ani de la nasterea lui Janet Sheed Gordon, nepoata fondatorului Glenfiddich, William Grant. In sticle regasim un whiskey single malt vechi de 55 de ani iar prima transa va fi scoasa la licitatie in 14 ianuarie la Edinburgh. Specialistii se asteapta ca aceasta bautura sa primeasca un pret de 48.100 de dolari.

Licitatia pentru celelalte sticle se va face in tari ca Rusia, China, India si SUA. Acest whiskey face parte din patrimoniul familiei, fiind unul dintre cele mai pretioase single malturi existente.Rezerva familiei a fost ambalata in butoaie de stajar inca din decembrie 1955. Bautura prezinta o aroma intepatoare de fruncte, notele de mijloc sunt asigurate de apa din flori de portocale in timp ce notele finale fac loc gustului de vanilie si mirosului de stejar umed.

Pensiunea Rix Rooms este amplasata in centrul orasului Focsani, in vecinatatea multor zone unde se poate servi masa.
Tot timpul selectam din multitudinea de oferte, cele mai bine cotate hoteluri, bazandu-ne pe review-urile si experientele personale ale clientilor.
Pentru rezervari te rugam sa ne contactezi pe email, la telefon sau pe Facebook.
Adresa: Focsani, Str. Republicii 16 bis